Перфектна за малки пространства, LG Eclair се отличава с потапящ

...
Перфектна за малки пространства, LG Eclair се отличава с потапящ
Коментари Харесай

Най-компактната тонколона на LG предлага изключителен звук на любителите на киното и музиката от цял свят

Перфектна за дребни пространства, LG Eclair се отличава с потапящ Dolby Atmos тон и мощен бас с ниска осцилация

LG Electronics (LG) разгласи лансирането на тонколоната LG Eclair (модел QP5), най-компактният модел до момента. Продажбите на продукта започват от пазара в Северна Америка, а по-късно и от други райони по света. Като притежател на премията CES Innovation Award за 2021 година, тази тонколона е извънредно подобаваща за актуалния метод на живот, с помощта на елегантния си стилен дизайн, който се вписва добре в лимитирани пространства, като в същото време доставя вълнуващ тон.

Въпреки компактните си размери, LG Eclair обезпечава мощна продуктивност с поддръжка на Dolby Atmos® и DTS: X, като в същото време не тормози хората в прилежащите пространства, с помощта на ниския си вибрационен басов субуфер. С размери единствено 296 x 59,9 x 126 мм - едвам една трета от ширината на най-малката до момента 3.1.2-канална тонколона Atmos на LG, SP8YA - LG Eclair се отличава с изискан объл дизайн и плат от трико в типичен черен или бял цвят, които се съчетават безпроблемно с всеки актуален интериор.

Усъвършенстваната, 3.1.2-канална система на LG Eclair с безжичен субуфер употребява настройката и технологията на Meridian Audio, с цел да обезпечи изключителни елементи и пространственост. Технологията Meridian`s Horizon смесва двуканално стерео наличие в завладяващо многоканално аудио, с цел да достави по-широка звукова сцена за в действителност потапящо преживяване при слушане с тонален баланс, който е достоверен с истинския запис.



LG Eclair предлага усъвършенствано преживяване при гледане, с помощта на 4K поддръжка, която разрешава на феновете да се насладят на зашеметяващо 4K и HDR наличие, в това число Dolby Vision в своите обичани стрийминг услуги. Нещо повече, адаптивният LG AI Sound Pro проучва възпроизвежданото наличие и автоматизирано ползва най-хубавите настройки на звука според от това на кой род наличие се любува потребителят, без значение дали това са вести, музика или кино.

LG Eclair не просто кара звука да оживее, само че също по този начин е планиран с мисъл за улеснение, изисквайки по-малко кабели, без да се жертва качеството на звука. Това е допустимо, защото подсилената поддръжка на аудио връщащ канал (eARC) разрешава предаване без загуби на 5.1-канален, 7.1-канален и потапящ тон като Dolby Atmos и DTS: X на съвместими тв приемници. Притежателите на LG тв приемници от 2021 г, също могат да се възползват от достоверен и чист тон с TV Sound Mode Share, който съчетава процесорната мощност на най-новите α (Alpha) AI процесори на LG и AI Sound Pro, с цел да разкрие богати нюанси от източника на наличие.1

Освен звуковите характерности, LG основава Eclair освен с цел да усъвършенства преживяването вкъщи, само че и с цел да понижи въздействието му върху околната среда. Това изпитание води до признаването на LG Eclair като екологичен артикул от SGS Société Générale de Surveillance SA в Швейцария.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР