Перфектна снимка: А знаете ли как да я направите? Не

...
Перфектна снимка: А знаете ли как да я направите? Не
Коментари Харесай

Как да се харесате на всички снимки?

Перфектна фотография: А знаете ли по какъв начин да я извършите?

Не е толкоз елементарно да се създадат хубави фотоси, колкото наподобява. Случва се от 100 фотоси да харесате единствено две. В тази публикация ще разберете по какъв начин да позирате, тъй че да се харесате на всички фотоси.

Как да позирате за съвършена фотография?
Дори да сте необикновено красиви, фотографията може да не се получи добре. Важна роля играе освен външния тип, само че и настроението по време на снимане, погледа на фотографа и, несъмнено, умеенето ви да позирате. Да, можете да се научите. Ще ви кажем от кое място да започнете.

Усмивка
Усмихвайте се допустимо най-често, даже в случай че не сте в положително въодушевление. Каменното лице не ни прави привлекателни. Отпуснатите ъгли на устните могат незабавно да ни състарят с 10-15 години. Но усмивката, в противен случай, разкрасява и подмладява. Снимките ще бъдат доста по-интересни, в случай че сте усмихнати.

Ако да вземем за пример не харесвате зъбите си, няма значение. Усмивката може да бъде леко доловима. Можете даже да се усмихвате с очите си. Основното нещо е да нямате измъчено и намусено лице. Това е главният зложелател на положителните фрагменти. За да не наподобява усмивката ви подправена, помолете другар, другарка или самия фотограф да опише занимателна смешка или анекдот. Това ще ви развесели и ще ви накара да се отпуснете, което ще има позитивен резултат върху качеството на фотографията.

Естествени придвижвания за съвършена фотография
За да наподобяват фотосите ви по-живи и естествени, би трябвало да се движите повече. Статичните пози постоянно карат хората да наподобяват свити и несигурни. Така че забравете общоприетата позиция на ръцете на ханша и бъдете спокойни. Отпуснете се и се движете по този начин, като че ли не ви снимат. Не се опасявайте да експериментирате: въртете се, размахвайте косата си, танцувайте. Тогава фотосите несъмнено ще се окажат живи и забавни.

Ръце в кадър
Често не е изцяло ясно какво да вършиме с ръцете си по време на фотоси. Затова се появяват пози като „ ръце на ханша “ или „ крайници на пръсти “, които наподобяват изцяло неестествено. Всъщност можете да извършите много положителни фотоси с ръце в кадър. Например, можете да ги поставите на косата си, да коригирате очилата или шапката, да докоснете бузата си. Всичко това би трябвало да става с гладко придвижване.

Добре е да държите нещо – цветя, шал, кошница, чаша кафе и така нататък Тогава няма да се чудите къде да сложите ръцете си. Друг значим миг: ръцете, които попадат в фрагмента, би трябвало да бъдат добре поддържани. Не е наложително да сте с гел лак. Достатъчен е елементарен маникюр и домашна грижа.

С помощта на ръцете можете да скриете избрани дефекти. Например, в случай че не харесвате брадичката или носа си от избран ъгъл. Направете го ненатрапчиво, деликатно. В противоположен случай фотографията ще покаже, че се пробвате да скриете нещо.

Намерете своя ъгъл
Всеки може да наподобява по-добре или по-лошо според от ъгъла. Никой не наподобява добре сниман изпод. Веднага се появяват двойни брадички (дори такива, които не съществуват), торбички под очите и други недостатъци. И в случай че камерата е ситуирана малко по-нагоре, тогава на фотографията вие, в противен случай, ще изглеждате по-стройни.

Има някои техники, които ще създадат вашата фигура да наподобява съвършено на фотографията.

Не слагайте ръце върху тялото си. Това ще направи раменете и торса ви по-широки, в сравнение с са в реалност. По-добре е да вдигнете ръце, да докоснете косата или лицето си, само че не ги оставяйте да висят по тялото ви.

 Перфектна фотография: какви трикове да употребявате?

Застанете под ъгъл към камерата. Поставете единия крайник пред другия и направете полузавъртане към камерата, тъй че не цялото тяло да попадне в кадър. Ако стоите непосредствено с лице към обектива, ще изглеждате по-пълни на фотографията.

Не натискайте брадичката си. Повдигнете я леко, с цел да наблегнете скулите. Но не прекалявайте, тъй като лицето би трябвало да наподобява естествено.

 Перфектна фотография: какви трикове да употребявате?

Притиснете езика си към небцето. Да, звучи малко необичайно. Но този трик се употребява при работа с модели от професионалните фешън фотографи. Факт е, че по този метод ще стегнете мускулите на лицето и ще го извършите образно по-слабо.

Не всички фотоси отстрани се получават добре. Когато намерите своя ъгъл, ще имате още доста сполучливи фотоси.

 Перфектна фотография: какви трикове да употребявате?

Вижте още: Домашни сарми

Е, в този момент знаете по какъв начин да позирате за страхотни фрагменти. Използвайте описаните трикове, само че не забравяйте, че най-важното е да се харесате на фотосите. Хората могат да мислят и да споделят това, което желаят. Любовта към себе си прави чудеса и ни кара да се усещаме красиви при всевъзможни условия, ъгли и пози.

Какви трикове употребявате, с цел да изглеждате по-стройни на фотосите?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР