Пералните машини почистват дрехите ни, но колко често ги чистим?

...
Пералните машини почистват дрехите ни, но колко често ги чистим?
Коментари Харесай

„Мощната“ съставка от 5p ще разтопи мръсотията от пералната машина – и то толкова бързо

Пералните машини почистват облеклата ни, само че какъв брой постоянно ги чистим?

На всеки няколко месеца прането машините се нуждаят от TLC, само че може да е мъчно да разберете от кое място да започнете, когато става въпрос за искра - само че е значимо да го извършите. Ако не почистите пералнята си, това може да докара до неприятна миризма и даже да придаде на облеклата ви неприятна миризма на мухъл.

Също по този начин може да накара вашата пералня да се трансформира в място за размножаване на микроби и плесен, и в случай че бъде оставена прекомерно дълго, ще стане в действителност мъчно за надълбоко разчистване. За благополучие специалистът по почистването Деби Йънг изясни, че ви би трябвало единствено един елементарен кухненски продукт, който коства единствено 5 пенса – и даже няма да ви се постанова да търкате.

„ За това не ви би трябвало безценен специфичен почистващ препарат; вместо това използвайте таблетки за съдомиялна машина, които множеството от нас към този момент имат вкъщи “, сподели тя. Деби е деен член на Scrub Hub, общественост за шиене на доброволци, която беше учредена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР