Пеперуди в стомаха, романтично бленуване посред бял ден, еуфория, безсъние,

...
Пеперуди в стомаха, романтично бленуване посред бял ден, еуфория, безсъние,
Коментари Харесай

Тези 10 романтични филма ни показват силата на истинската любов

„ Пеперуди в стомаха ”, сантиментално бленуване измежду бял ден, еуфория, бодърствуване, вманиачен блян, чувство, че цялата мултивселена е съсредоточена в обичания човек... Ако всичко това ви звучи познато, няма аргументи за паника - вие проявявате напълно всекидневно за биологичния тип Homo sapiens sapiens държание. На човек с типичните признаци на сантименталната обич. Нещо, което се е случвало на множеството естествени хора, живели в миналото на планетата Земя.

Не инцидентно любовта е неизчерпаема и безконечна тематика за филмовите режисьори, които съумяват да пресъздадат на екрана съвършените взаимоотношения в доста разнообразни и сложни обстановки.

Всеки път, когато гледаме сходни филми, поемаме надълбоко мирис и си споделяме: " Защо не може и ние да изживеем нещо сходно "?

Защо не?

" P.S. I Love You " / " P.S. Обичам те! "

Холи Кенеди е красива и интелигентна млада жена, щастливо омъжена за огромната си обич – буйния и занимателен ирландец Гари.

Когато брачният партньор й умира от мозъчен израстък, животът на Холи губи всевъзможен смисъл. Но преди гибелта си Гари е подготвил редица писма, адресирани до неговата обичана, които ще я изведат от скръбта и ще й покажат пътя към бъдещето. Водена от написаните слова, Холи подхваща пътешестване към преоткриване на брака, другарството и това по какъв начин силата на любовта може да трансформира гибелта в начало на нов живот.

" The Notebook " / Тетрадката

Като младежи сред Али и Ноа стартира вихрено ухажване, което скоро минава в нежна фамилиарност. Младата двойка бързо е разграничена от богатите родители на Али, които упорстват, че Ноа е подобаващ за нея. Минават няколко години и когато се срещат отново, пристрастеността им още веднъж избухва, като принуждава Али да избира сред зова на сърцето повелите на класата си.

Тази красива приказка има изключително значение за по-стар господин, който непрекъснато чете безконечната любовна история на старата жена до него. Базиран на литературния бестселър на Николас Старк, „ Тетрадката ” по едно и също време ще стопли и раздруса сърцето ви, и ще ви заплени със съкрушителната си прочувствена мощ.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР