Пепе Рейна потвърди, че ще прекрати кариерата си в Милан

...
Пепе Рейна потвърди, че ще прекрати кариерата си в Милан
Коментари Харесай

Рейна: Длъжни сме да върнем Милан в ШЛ


Пепе Рейна удостовери, че ще приключи кариерата си в Милан и усеща, че той и новите му съотборници са длъжни да върнат тима в Шампионската лига. Както е известно, вратарят публично ще стане състезател на “росонерите” на 1-ви юли като свободен сътрудник.

“Милан е един от най-важните клубове в света. Длъжни сме да го върнем в Шампионската лига. Това ще е вълнуващо предизвикателство. Щастлив съм, че ще приключа кариерата си в Милан. Ще би трябвало да се боря за титулярното място всеки ден и на всяка подготовка. Имал съм и по-лоши нощи от Лорис Кариус. Бих предложил Маурицио Сари на всеки един клуб на света”, съобщи испанецът пред “Ас”.

“Надявам се, че Наполи ще побеждава при Анчелоти. Ако Ювентус продължи да влага, ще е мъчно да му се отнеме трона. Реших да напусна Наполи преди година. Пари Сен Жермен направи оферта за мен, само че клубът я отхвърли. Щеше да е елементарно да си изпрося трансфер, само че със съотборниците ми сключихме пакт за Скудетото. Така взех решение да приема решението на ръководството”, добави той.
КАЛОЯН АНТОНОВ
Reina: ‘AC Milan didn’t promise me starting spot’ https://t.co/egKYnYxkGO pic.twitter.com/Yd7poZiLEz
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) June 1, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР