Pepe, нова криптовалута в меме токен пространството, напоследък привлича значително

...
Pepe, нова криптовалута в меме токен пространството, напоследък привлича значително
Коментари Харесай

Цената на меме токена Pepe скочи с 2,790% само за няколко дни

Pepe, нова криптовалута в меме токен пространството, в последно време притегля доста внимание, заради положителните си резултати.

Според CoinMarketCap ранните вложители са осъществили възвръщаемост на вложенията от 2,790% единствено за няколко дни от основаването ѝ.

Новата меме монета черпи ентусиазъм от, добре познато меме в интернет културата, само че не е обвързвана със основателя на мемето – Мат Фюри.

Цената на Pepe се увеличи фрапантно, като стартира от $0.00000002764 на 17 април 2023 година и се увеличи до най-високата за всички времена стойност от $0.000000823, преди да спадне до сегашната си стойност.

Според информацията някои ранни вложители са спечелили много, а търговците влагат с вярата да осъществят бързи облаги.


 


Данните на CoinMarketCap демонстрират, че 24-часовият размер на търговията с Pepe се е нараснал с 211% до $444 милиона, като цената на токена все още на писане на публикацията е $0.000001189, което е с 99% повече през последните 24 часа.

Въпреки че сега това е втората най-търгувана меме монета след Dogecoin , някои слагат под въпрос надеждността на монетата и допускат, че тя може да е машинация заради огромното ѝ предложение в обращение от 420 трилиона.

В последна сметка единствено времето ще покаже по какъв начин Pepe ще се оправи на крипто пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР