Пеп Гуардиола няма отговор дали Манчестър Сити може някога да

...
Пеп Гуардиола няма отговор дали Манчестър Сити може някога да
Коментари Харесай

Гуардиола: Може би не съм достатъчно добър да спечеля Шампионската лига

Пеп Гуардиола няма отговор дали Манчестър Сити може в миналото да завоюва Шампионската лига. " Гражданите " отпаднаха от шампионата, откакто изгубиха от Реал Мадрид с общ резултат 5:6.

" Не знам дали Сити може да триумхира в Шампионската лига. Нямам отговор на този въпрос. Понякога ми задават въпроси, на които аз нямам отговор. Футболът е необикновено непредсказуем. Видяхме го. Може и да бъркам, само че имам чувството, че хората от Абу Даби купиха този клуб и вложиха толкоз доста пари в инфраструктура и играчи освен за да се завоюва Шампионската лига. Те правеха това, с цел да може клубът да печели всеки шампионат.

Аз може би не съм задоволително добър, с цел да оказа помощ на тима да реализира това в Шампионската лига. Никой не знае какво щеше да се случи, в случай че имаше други играчи или треньор.

Достигането до късните стадии на всички шампионати е чест за нас. Знам, че някои хора не правят оценка това, което прави клубът. Може и да не е задоволително, само че за мен да бъда още веднъж на полуфиналите на Шампионската лига, е достижение. Бяхме близо, само че не задоволително, тъй като тимът, който го заслужава, отива на край. И това е Реал Мадрид ", сподели пред " Манчестър Ивнинг Нюз " Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР