Пентагонът заяви, че САЩ са готови да изпълнят задълженията си

...
Пентагонът заяви, че САЩ са готови да изпълнят задълженията си
Коментари Харесай

Пентагонът коментира руската ракета в полското въздушно пространство: САЩ са готови да защитават територията на НАТО

Пентагонът съобщи, че Съединени американски щати са подготвени да изпълнят отговорностите си за отбрана на НАТО, в това число свързани с съветските ракетни офанзиви, които могат да застрашат Полша. 
 
" Мога да ви кажа това, което тази администрация неведнъж е казвала: ние ще пазиме всеки сантиметър от територията на НАТО. Ако бъде атакуван съдружник от НАТО – сигурно не желаеме да забележим това – само че ще защитим всеки сантиметър от територията на алианса ", съобщи представителят на военното ведомство на Съединени американски щати Сабрина Сингх, представена от Укринформ.
 
 Сабрина Сингх, представител на Пентагона Сабрина Сингх, представител на Пентагона Източник: AP
Сингх отговори на искане да разяснява изказването на полската страна по отношение на опцията за удари по съветски ракети, ориентирани към страните от Алианса.
 
В същото време представителят на Пентагона означи, че приоритет за Съединени американски щати в този подтекст остава даването на нужните оръжия на Украйна.
 
" Веднага щом получим спомагателното финансиране от Конгреса, ще продължим да въоръжаваме Украйна с това, от което се нуждае на бойното поле ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР