Пентагонът възнамерява да ваксинира срещу коронавирус 40 затворници от специализирания

...
Пентагонът възнамерява да ваксинира срещу коронавирус 40 затворници от специализирания
Коментари Харесай

Пентагонът почва да ваксинира срещу коронавируса затворниците в Гуантанамо

Пентагонът има намерение да имунизира против ковид 40 пандизчии от профилирания затвор в залива Гуантанамо през идната седмица, заяви Fox News, съобщи БГНЕС.
И в този случай имунизацията ще се прави на доброволни начала. " Въпреки това, заради неналичието на имунизации, за федералните прокурори е мъчно да продължат чуванията по делата за военни закононарушения, " заяви медията.
 Пентагонът позволи на дамите в униформа да употребяват козметика Пентагонът позволи на дамите в униформа да употребяват козметика
В Сухопътните войски на Съединени американски щати на жените-военнослужещи от 26 февруари ще разрешат даже с бойна униформа да употребяват козметика, да си сменят...
Военният и медицинският личен състав въз основата започнаха да получават ваксини против ковид от 8 януари.
Американският специфичен затвор в Гуантанамо се намира във военноморска база в залива Гуантанамо, Куба, нает от американците от 1903 година, на 15 км от едноименния град. Решението за основаване на специфичен затвор на територията на военноморската база е взето от Пентагона като част от антитерористичната стратегия на администрацията на американския президент Джордж Буш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР