Пентагонът ще разкрие още документи за наблюдения на НЛО. Темата,

...
Пентагонът ще разкрие още документи за наблюдения на НЛО. Темата,
Коментари Харесай

Пентагона разкрива тайните си експерименти с НЛО

Пентагонът ще разкрие още документи за наблюдения на НЛО. Темата, по която американското военно министерство резервира цялостно безмълвие години наред, вълнува специалистите.

Когато напролет бяха разкрити три видеоматериала на срещи на военни водачи със странни обекти през 2004 и 2015 година, случилото се изглеждаше извънземно. Но в този момент частта на Пентагона, която дава отговор за наблюдението на неидентифицирани обекти, се чака да разгласява още информация за сходни наблюдения. А това повдига въпроса – сами ли сме?

Сенатор Марко Рубио, който оглавява Комисията по разузнаването, разгласи, че има мистериозни машини от незнаен генезис, които летят над американски военни обекти, а това изисква дейности.

„ Ще кажа почтено, че има нещо отвън тази планета, което е доста по-добро софтуерно, в сравнение с сме видели като софтуерен скок от страна на китайците и руснаците, или някакъв различен съперник, който може да прави сходна дейност”, съобщи Марко Рубио.

Тези НЛО могат да бъдат съвременни военни самолети, галактически кораби или оръжия, способни на невероятни неща.

„ Когато се приближих до него, то бързо форсира на юг и изчезна за по-малко от две секунди”, съобщи пълководец Дейвид Фрейвър, пенсиониран боен водач.

Президентът също е бил осведомен.

„ Хората въпреки всичко споделят, че са видели НЛО. Аз имам вяра ли? Не съвсем”, разяснява Тръмп.

Въпреки всички тайни теории за случая в Розуел, Зона 51 и отвличания от извънземни, сенатор Марк Уорън е на мнение:

„ Едно от главните неща е, че военните одобряват казуса съществено, което мисля, че при предходни генерации не е било тъкмо така”.

От доста години държавните следствия за тези близки срещи са обгърнати в загадка. Сега завесата ще бъде повдигната, най-малко малко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР