Пентагонът потвърди, че притежава кадри на истинско НЛО, които са

...
Пентагонът потвърди, че притежава кадри на истинско НЛО, които са
Коментари Харесай

Може би са те?: Пентагонът потвърди, че кадрите на НЛО са автентични

Пентагонът удостовери, че има фрагменти на същинско НЛО, които са снимани от военните през 2019 година Обектът на една от предоставените фотоси наподябва летяща паница, сведения за този вид летателни апарати съществуват още от Средновековието.

Често разказите за тях са, че развиват извънредно високи скорости и са способни да трансформират своята траектория бързо и безредно. Те обаче не са доказани научно, само че към този момент можем да приказваме за легетимен източник.
Снимка: bTV
На достоверните разкрити фрагменти на Пентагона се виждат обекти, които или наподобяват най-разпространения модел, или по-скоро имат триъгълна форма. Близо две години след появяването на фрагменти показващи неидентифицирани летящи обекти, снимани от военните сили на Съединени американски щати, Пентагонът удостовери, че видеата и фотосите са изцяло достоверни.
Снимка: bTV
Все отново тече следствие какво може да съставляват тези предмети. Първото нещо, което идва на разум е, дали не е аероплан на непозната страна, или разследващ дрон.

„ Скоростта, която не може да се изясни е единствената частица, за която можем да се захванем, в случай че би трябвало да изключим всички останали догатки “, изясни доктор Светослав Александров, създател на „ Космос БГ “.

Създаденият през август предходната година екип за проучване на НЛО към този момент изследва материалите, а американските разследващи служби са инструктирани да предадат незасекретените отчети на Конгреса през юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР