Пентагонът нито потвърждава, нито отрича твърденията на Русия, че е

...
Пентагонът нито потвърждава, нито отрича твърденията на Русия, че е
Коментари Харесай

Пентагонът не намира никакъв смисъл Русия да използва хиперзвукови ракети в Украйна

Пентагонът нито удостоверява, нито отхвърля изказванията на Русия , че е изстреляла хиперзвукова ракета по украинска цел през уикенда, сподели върховен чиновник на защитата на Съединени американски щати в понеделник, оповестява The Hill.

" Не можем да го опровергаем, само че и не можем да го потвърдим без значение. Не е напълно ясно . Това, което бихме оценили, е, че сигурно е допустимо ".

Ако е правилно, потреблението на ракетата демонстрира желанието на руснаците да засилят потреблението на по-разрушителни оръжия .

Кремъл съобщи в събота, че е блъснал украинско оръжейно оборудване с хиперзвукова ракета, като показа видео, което демонстрира по какъв начин ракета поразява и унищожава постройка.

Москва споделя, че ударът е нанесен в петък против " огромно подземно вместилище за ракети и авиационни муниции " в село Делятин в Ивано-Франковска област.

От военна позиция обаче ударът няма никакъв смисъл поради задачата, съгласно Пентагона .

Едно от обясненията може да бъде, че съветските сили изчерпват точно ръководените си муниции , които нормално употребяват " и усещат, че би трябвало да се възползват от този запас ".

Москва също може да се пробва да изпрати известие до Запада и Украйна , че имат потенциала и биха могли да го употребяват, в случай че е належащо , с цел да завоюват някакъв лост на масата за договаряния, добави служителят на Пентагона.

" Но... от военна позиция, в случай че е хиперзвукова ракета, няма доста деловитост ".
 Русия е употребила хиперзвукови ракети в Украйна
Русия е употребила хиперзвукови ракети в Украйна

Украйна заяви за още един погубен съветски генерал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР