Пентагонът е проектирал, построил и тествал в условията на пълна

...
Пентагонът е проектирал, построил и тествал в условията на пълна
Коментари Харесай

САЩ са изпробвали изтребител от шесто поколение

Пентагонът е проектирал, построил и тествал в изискванията на цялостна секретност най-малко един първообраз на военен аероплан от шесто потомство, разгласи заместник-министърът по покупките на Военновъздушните сили на Съединени американски щати Уил Ропър. Апаратът е създаден в границите на програмата Next Generation Air Dominance (NGAD), оповестява Лента.ру.

" Вече произведохме и организирахме летателни тествания на работещ пример в действителни мащаби, като счупихме всички върхове в тази област. Готови сме за серийно произвеждане на самолети от последващо потомство, както в никакъв случай до момента ", споделя в изявление за Defense News Ропър.

Заместник-министърът отбелязва, че създаването на X-самолета е изисквала не просто потреблението на гъвкава методология с отворена архитектура и дигитален инженеринг, както в тази ситуация с американско-шведския образователен изтребител T-7 Red Hawk, а нещо доста повече. " Стремим се към най-сложните системи, създавани в миналото, и ревизираме всички благоприятни условия на цифровата технология. На процедура демонстрирахме нещо вълшебно ", прибавя Ропър.

От Пентагона отхвърлят каквато и да било информация за броя на издигнатите прототипи, градивните особености на изтребителя от шесто потомство, бойните характерности, скоростта и режимът на ръководство (с или без пилот), както и кой е производителят на самолета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР