Пентагонът е поканил представители на 40 съюзнически страни да се

...
Пентагонът е поканил представители на 40 съюзнически страни да се
Коментари Харесай

Пентагонът организира среща за Украйна в базата Рамщайн


Пентагонът е поканил представители на 40 съюзнически страни да се съберат в Германия във вторник, с цел да обсъдят потребностите в региона на сигурността на Украйна в дълготраен проект, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4540
Министрите на защитата и високопоставени генерали от 20 страни, членуващи в НАТО, и от други страни към този момент са приели отправената от американския министър на защитата Лойд Остин покана да се съберат в американската военна база " Рамщайн " в Западна Германия, съобщи представителят на Пентагона Джон Кърби. 

Според Кърби на нея ще бъде разискван въпросът за помощта, която може да бъде оказана на Украйна, с цел да бъде засилена нейната военна мощност.

Едно от нещата, които американският министър на защитата Лойд Остин желае по този мотив, е началото на полемики сред страните със сходни възгледи по отношение на отбранителните връзки в дълготраен проект, от които ще има потребност Украйна.

" Става дума на първо място за модернизиране и да се направи по този начин, че украинската войска да бъде постоянно могъща и способна да действа в бъдеще ", сподели Кърби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР