Пенсионираният спортист сподели подкрепата си за певицата - и за

...
Пенсионираният спортист сподели подкрепата си за певицата - и за
Коментари Харесай

Алекс Родригес пожела на Дженифър Лопес най-доброто след сватбата й с Бен Афлек

Пенсионираният състезател показа поддръжката си за певицата - и за някогашната си избраница - след сватбата ѝ с Бен Афлек.

" С Дженифър, вижте, това беше добър опит ", сподели някогашният състезател в петъчния епизод на " Who " s Talking to Chris Wallace? ", когато беше запитан за сватбата ѝ с артиста след раздялата им през 2021 година

" Пожелавам на нея и на децата, които са умни, красиви и прелестни - поисквам им всичко най-хубаво. "

Родригес стартира да се среща с певицата от " Let`s Get Loud " през 2017 година, като две години по-късно ѝ предложи брак. Докато двойката планираше сватбата си, те ненадейно се разделиха през март 2021 година

Впоследствие Лопес продължава връзката си с Афлек, с който е сгодена през 2002 година

Носителят на " Оскар " още веднъж предложи брак през април, а Лопес описа за значимия миг в тогавашния си бюлетин.

" В събота вечер, до момента в който бях на обичаното си място на земята (във ваната), той ми предложи ", написа авторката на песни. " Бях безусловно без думи и той сподели: " Това " да " ли е? " Аз отговорих " ДА, несъмнено, че е ДА ".

През юли тя и сътрудника ѝ от " Gigli " се ожениха в Лас Вегас. Втората им женитба през идващия месец се състоя в Джорджия и на нея участваха членове на фамилията и другари.

Що се отнася до Родригес, сега той е свободен, откакто се раздели с модела Катрин Паджет през септември. Бившият състезател е приказвал искрено за предишното си с Лопес, като през юли съобщи, че " не съжалява " за романса им.

Родригес изясни: " Тя е най-талантливото човешко създание, с което в миналото съм бил. Най-усърдният служащ. И мисля, че тя е най-великият... реализатор в света през днешния ден, който е жив ", предава dir.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР