Пенсионираният миньор Илия Тачев от санданското село Любовка е открит

...
Пенсионираният миньор Илия Тачев от санданското село Любовка е открит
Коментари Харесай

Миньор се обеси в Любовка

Пенсионираният миньор Илия Тачев от санданското село Любовка е открит да виси на бесило в местността Дъба, на няколко километра над селото, оповестява struma.bg

68-годишният Ил. Тачев е фамилен, с две огромни деца, заяви кметският наместник на селото Костадин Стоянов и описа детайлности за нещастието с Илия. От два дни околните го издирвали. След като излязъл от у дома, не споделил къде отива и липсващ.

„ След като се пенсионирал, Илия се върнал в родното си село. Занимаваше се с градинка със зеленчуци до къщата. Не продаваше, отглеждаше ги единствено за персонално прилагане. Не знам какво е предиздвикало да вземе това извънредно решение и да се обеси”, покъртен бе от черната новина кметът.

Ил. Тачев е работил дълги години в рудник в Кремиковци. Получавал е добра пенсия. Къщата, в която живеел в с. Любовка, е наследствена. Намира се в центъра на селото. Коментарите измежду локалните поданици са, че от няколко дни Илия е повтарял, че не му се живее повече, че желае да се самоубие.

За последно е бил забелязан преди три дни в селската механа, където е бил на кафе със съселяни. На мястото, където е открит да виси на бесилото, е бил изпратен екип на чиновници на полицията в Сандански. Трупът е свален от въжето и е превозен в болничното заведение в Благоевград за аутопсия, която да откри повода за гибелта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР