Пенсиониран медик разкри процесите, които протичат в телата ни преди

...
Пенсиониран медик разкри процесите, които протичат в телата ни преди
Коментари Харесай

Разкриха какво се случва с телата преди смъртта

Пенсиониран доктор разкри процесите, които протичат в телата ни преди гибелта. Д-р Катрин Маникс, която е работила в региона на палиативните грижи в продължение на 30 години, описа за последните ни моменти преди BBC.

Тя разяснява собствен план, който има за цел да се оправи със страха, който хората изпитват към края на живота.

„ Това не е плашещо психическо положение, а положение на незнание. Първото, което се вижда, е просто, че тялото стартира да губи сила, съвсем когато имате остарял мобилен телефон и батерията не се зарежда ", споделя тя.

" Всъщност доста умиращи хора не се усещат доста гладни и това е добре. Те не умират, тъй като не ядат. Те не се хранят, тъй като тялото им умира. Така че с течение на времето хората последователно се нуждаят от повече сън, с цел да си обезпечат задоволително сила, с цел да мислят и да вършат това, което могат ", декларира доктор Маникс.

Маникс декларира, че доста хора минават без да усетят от положение на сън в безсъзнание. Тя разяснява и предсмъртните промени в дишането.

„ Мозъкът ръководи рефлексни модели на дишане, които се движа сред надълбоко дишане, което последователно става по-плитко. И по-късно още веднъж назад ", коментира тя.

„ Ако не сте виждали това преди, може да си помислите, че индивидът, който диша, може би бързо, само че незадълбочено, се бори да диша или се задъхва, или се усеща неловко “, прибавя доктор Маникс.

Тя сподели, че това е симптом на „ надълбоко безсъзнание “ и животът ви не минава пред очите ви, както постоянно се изобразява във филмите.

 „ Този ​​човек е в цялостна сигурност. И тогава в самия завършек на нечий живот нормално ще има една от тези етапи на постепенно дишане.Ще има издишване, след което просто няма друго поемане. Което и въобще не е това, което Холивуд ни кара да чакаме “, заключава тя.

Д-р Катрин сподели, че тези обстоятелства може да не създадат гибелта на човек по-малко тъжна, само че се надява, че може да я създадат да наподобява по-малко страшна, написа Metro.

" Мисля, че задачата, която имам, е да отстрани страха “, добави тя.

Д-р Катрин се квалифицира като когнитивно-поведенчески терапевт през 1993 година и по-късно започва първата в Обединеното кралство CBT клиника извънредно за пациенти с палиативни грижи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР