Пенсионерката е била приета в пловдивската университетска болница Св. Георги

...
Пенсионерката е била приета в пловдивската университетска болница Св. Георги
Коментари Харесай

Невъобразим Кошмар В България! Над 200 Пчели Нажилиха Жена, Крещи В Агония! От Болница Св. Георги Ужасени Съобщиха, Че Тя Е

Пенсионерката е била призната в пловдивската университетска болница " Св. Георги " в доста тежко положение. " Беше подхванато съответно лекуване и 70-годишната пациентка от Куклен към този момент е нормализирана ", разясниха от токсикологията. Пострадалата е била опитна пчеларка и лекарите недоумяват за какво медоносните инсекти са я нападнали.

" Най-вероятно пчелното семейство е изгубило майка си. Тогава работничките в кошера стартират да снасят яйца, от които се раждат единствено търтеи ", считат от пловдивското сдружение " Акация 1899 ". В този случай пчелите изпадали в стрес и ставали извънредно нападателни, защото нямали нужната организация и задоволително храна.

Според пчеларите от пловдивското сдружение допустимо е и кошерите на дамата от Куклен да са потърпевши от така наречен " пчели крадци ", които плячкосват запасите им. След сходни офанзиви нападнатите инсекти в кошера ставали неспокойни и при неправилна операция от страна на пчеларя могат да го нажилят, написа " 24 часа ". Не се изключва и хипотезата пчелното семейство на пенсионерката от Куклен да се е разболяло. От " Акация 1899 " са скептични във връзка с догатката на лекарите, че старата жена е нажилена от африкански пчели-убийци, защото този тип не се среща у нас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР