Пенсионерка на 79 г. от град Нови пазар изпрати благодарствено

...
Пенсионерка на 79 г. от град Нови пазар изпрати благодарствено
Коментари Харесай

Баба благодари за спасени 11 100 лв. от бурканбанк

Пенсионерка на 79 година от град Нови пазар изпрати благодарствено писмо до Полицейското ръководство в града, с цел да похвали съобразителни полицейски чиновници, които избавили спестяванията й – 11 100 лева Чрез началника гл.инспектор Веселин Райнов дамата насочва благодарности към униформени чиновници, които задържаха помощник в телефонна машинация.

Както „Труд“ писа, на 4 януари градът бил нападнат от измамници, а в полицията заваляли позвънявания от хора, които обяснявали, че им звънят непознати и се показват за служители на реда, които желаят помощ за задържане на алмошеници. Тогава целият състав бил изкаран на улицата – пеши полацаи, с коли, в това число и с персонални коли.
 %d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%be
Полицейските чиновници Иван Хаджимарков и Николай Григоров забелязали подозрителен мъж, който непрестанно говорел по телефона. При инспекция разкрили огромната сума в него и той признал, че е нает от чужд след пусната публикация в интернет. Когато бабата била известена, че е станала жертва на машинация, тя не повярвала на цивилните служители на реда. Едва когато видяла и разговаряла с кварталния служител на реда, се сетила за сюжетите на телефонните измамници. Сумата от 11 100 лв. към този момент й е върната. „Пиша и сълзите ми текат. Благодаря Ви момчета, че ви има! Благодаря за човечността и топлото отношение. Винаги съм вярвала и ще имам вяра в нашата полиция. Бъдете здрави“, написа госпожа Петкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР