Пенсионер с лада се изнесе, след като забърса паркирана кола.

...
Пенсионер с лада се изнесе, след като забърса паркирана кола.
Коментари Харесай

Да си върне ли книжката? Пенсионер кара с отворена врата, за...

Пенсионер с лада се изнесе, откакто забърса паркирана кола. Случката е от през днешния ден следобяд в Куклен. На видеоклип, оповестен в обществените мрежи, се вижда, че водачът идва с отворена задна дясна врата. Въпреки това нито понижава скоростта, нито стопира. 

Напротив. Продължава с отворената врата, като тя закача паркирано пред къща в Куклен возило. След това вратата се затваря от пасажер на задната седалка.  

Собственичката на автомобила схваща от камерите за видеонаблюдение какво тъкмо се е случило. По колата й има диря и багра от удара. 



" Колегата ", в случай че има малко позор, да се свърже с мен, най-малко да се извини.

Другия път преди да тръгне да си затвори вратите ", написа пострадалата дама. 

Случката предизвика ред мнения из обществените мрежи. Един от коментиралите написа, че възрастният водач би трябвало да си върне книжката в КАТ, до момента в който не е направил по-голяма пакост. 

От видеото не излиза наяве дали дейностите на водача на ретро возилото за умишлени. Според едни, вратата на автомобила се отваря преднамерено, като задачата е вреда. Другу пък го оправдават, че просто е не запомнил. 

" Как може да забравиш, че вратите са ти отворени. Ако това е градският превоз, разбирам, но не е ", гласи един от мненията. 
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР