Пенсиите в последните две години растели чрез заеми и дефицит.

...
Пенсиите в последните две години растели чрез заеми и дефицит.
Коментари Харесай

Държавата е като заседнал асансьор, според Николай Василев

Пенсиите в последните две години растели посредством заеми и недостиг. Тази позиция изрази пред БиТиВи икономистът Николай Василев, а съгласно него те би трябвало да порастват на база стопански напредък и по-добра събираемост.

Заради напълно неправилна политика се завихрил безпорядък във финансите. Държавата ми наподобява на затънал асансьор във всички сфери, акцентира Василев и разясни, че е необходим ремонт във всички сфери. За него е трябвало да имаме остатъци и уравновесен бюджет . Държавата не би трябвало да има недостиг въобще, безапелационен бе Николай Василев.

Той е за съкращения в администрацията. В администрацията има 12 000 незаети бройки . Нищо не пречело те да бъдат отстранени. Ако огромните инфраструктурни планове се строят на концесия, няма да се харчат толкоз финансови разноски, по мнението му, а харчовете са, тъй като ни ръководят леви популисти. За него автомагистралите би трябвало да се строят на концесия.

Той е срещу енергийните помощи и връщане на 20% Данък добавена стойност . Не могат до безспир да се подвигат обществени разноски, счита Василев. Не виждам никакви първи проблясъци на визия за България, акцентира той и е за участието ни в Еврозоната. Василев сподели, че персонално Кирил Петков и Асен Василев му споделяли, че са срещу Еврозоната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР