Пенсиите не бяха вдигнати на 300 лв., за сметка на

...
Пенсиите не бяха вдигнати на 300 лв., за сметка на
Коментари Харесай

Сидеров: Пенсиите не бяха вдигнати на 300 лв. заради партийните субсидии

Пенсиите не бяха вдигнати на 300 лева, за сметка на партийните дотации, за които НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация изнудиха ГЕРБ. Става дума за решения, които засягат живота на доста хора. Това съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров по Нова ТВ.
Да си част от ръководството, значи да взимаш решения. Как да съм част от управническата коалиция, като не вземам участие в нея по никакъв метод. Нито вземам участие в Коалиционен съвет, който взима решения и който споделя какво да се гласоподава в Народното събрание, нито по някакъв метод съм издирван за каквито и да било решения. Нямам присъединяване във властта!

По думите му беше направена интервенция за изрязването на АТАКА от ръководството и от дребната коалиция с благосклонното съучастничество на ГЕРБ, тъй като без тяхното съучастничество това нямаше да се случи. Сидеров попита за какво се пробва да се угоди на комплексарските напъни на Каракачанов и Симеонов, които през целия си политически живот жадуват да занулят АТАКА.

„ Това няма да се случи”, безапелационен е партийният водач.

„ Каракачанов има две детски фантазии – едната е да бъде министър на защитата, която стана, а другата е да измести АТАКА и Волен, което няма да се сбъдне”, заключи Сидеров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР