Пенелопе Крус отдаде почит на родния си край. Испанската актриса

...
Пенелопе Крус отдаде почит на родния си край. Испанската актриса
Коментари Харесай

Вдъхновена от фламенкото: Пенелопе Крус на церемонията Давид ди Донатело в Рим

Пенелопе Крус отдаде респект на родния си край. Испанската актриса мина по аления килим на церемонията " Давид ди Донатело " в Рим в сряда, 10 май, в рокля на точки, въодушевена от фламенкото. 49-годишната брачна половинка на Хавиер Бардем украси тоалета си, като постави червен божур в косата си, която беше вързана на кок.

След като театралничи с Гоя Толедо, актрисата, която беше номинирана за най-хубава актриса, се снима с италианския режисьор Емануеле Криалезе. Пенелопе Крус се снима в най-новия филм на режисьора, озаглавен " L'Immensità ", който беше показан на филмовия фестивал във Венеция през септември 2022 година

" Рим, 70-те години на предишния век. Семейство Боргети преди малко се е преместило в един от новите жилищни комплекси, издигнати в италианската столица. Нещастна в брака си, Клара намира леговище при трите си деца. Най-голямото, Адриана, непринудено се показва като момче в новия си квартал. Това е последната капка за това семейство, което е на ръба на разпада ", се споделя във кино лентата.

Съпредседателката на Мет Гала скоро ще се снима в идващия филм на Майкъл Ман, озаглавен " Ферари ". Това е биографичен филм за Енцо Ферари, индивидът, който стои зад фамозната марка коли.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР