Пекин все по-често използва китайски частни фирми за придобиване на

...
Пекин все по-често използва китайски частни фирми за придобиване на
Коментари Харесай

НПО: Китай използва частни компании за укрепване на военните си способности

Пекин все по-често употребява китайски частни компании за придобиване на задгранични технологии за своите военни, което провокира терзания измежду формалните лица във Вашингтон , твърди документ, оповестен от нестопанската изследователска организация " Център за модерна защита ".

Според отчета, фирмите са подложени на напън от страна на комунистическата партия на Китай , с цел да употребяват икономическата си продукция, в това число техните връзки, за възстановяване на вътрешната защита като част от тактика, наречена " Военно-граждански синтез ".

Стратегията основава нови опасности, като задгранични компании и откриватели, работещи с китайски сътрудници , оказват помощ на Народоосвободителната войска да придобие нужната технология и опит , с цел да усъвършенства опциите си.

Американските чиновници настояват, че фирмите , участващи във Военно-гражданския синтез, също вземат участие в обири на интелектуална благосъстоятелност , което е един от главните въпроси в комерсиалните договаряния сред двете най-големи стопански системи в света.
 Пентагонът се насочва против компании контактуващи с китайската войска
Пентагонът се насочва против компании контактуващи с китайската войска

Съставя лист с цел да пази националната сигурност и отбранителните доставки на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР