Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото са го

...
Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото са го
Коментари Харесай

Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото са го натискали за изборите


Пеевски: ПП-ДБ желаят оставката на Калин Стоянов, тъй като са го натискали за изборите. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. В коридорите на Народното събрание той уточни, че от дълго време знае, че обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ ще изиска оставката на министъра на вътрешните работи.

„ Надявам се да има доблестта да признае, че е бил притискан от Политическа партия и Демократична България и по тази причина му желаят оставката. Абсурд да бъде освободен този човек, който не се бъркаше в изборите и си вършеше работата “. Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в интерес на ПП-ДБ.

Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и по тази причина му желаят оставката “, съобщи още Делян Пеевски.
Той отхвърли Движение за права и свободи да се е бъркало в работата на кабинета.
„ Може да ревизирате кои хора по кое време са влизали в Министерски съвет от ПП-ДБ. Ние там не сме ходили “, настоя той.

Пеевски се ядоса на думи на Кирил Петков, който споделил че е подготвен да жертва държавното управление. Вече съм уверен, че имат персонален интерес, разяснява той ината на ПП-ДБ за дерогацията.

На въпрос за ориста на кабинета, Пеевски отговори: „ Нека да забележим какво ще осмислят.
Ако ПП-ДБ са с „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия и са си една коалиция – да си гласоподават, каквото желаят.
Като виждам Варна и планът, който се готви в София – те са дружно. Няма нищо срамно да си го кажат ”, настоя ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Вчера Костадин Костадинов сподели, че има женитба и те са булката. И сподели, че ни бил взел булката. Не съм считал, че сме взимали тази младоженка – халал да му е! Да си я взима! ”, добави Пеевски.

„ Надявам се сътрудниците довечера да прочетат знаците и да не скапват евроатлантическото парламентарно болшинство ”. Този апел към ПП-ДБ насочи в четвъртък Пеевски. Каква е равносметката през днешния ден, той посочи: „ Смятам, че тези хора не могат да четат нищо ”.
„ Филмът с „ Лукойл ” по този начин или другояче ще свърши.
Ние през днешния ден подаваме сигнали за следствие. Нарушени са глобите, ще има арести сигурно – в това съм уверен.

Ако има прокуратура и служби, които да си свършат работата. Ние ще сигнализираме с неоспорими данни ”, акцентира ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Пеевски разяснява, че в случай че виновните институции не са подвластни на ПП-ДБ и на държавно управление, ще си свършат работата. Ако това обаче не се случело и при съществуване на неоспорими данни, към този момент щели да се желаят оставки на всички места.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР