Пеевски няма нищо общо с икономическия гений, с икономиката и

...
Пеевски няма нищо общо с икономическия гений, с икономиката и
Коментари Харесай

Огнян Стефанов пред БНР: Пеевски е усвоил наглостта и безпардонността на политическата улица

Пеевски няма нищо общо с икономическия талант, с стопанската система и финансите, само че е схванал, че агресивността, наглостта, безпардонността и нахалството правят работа и е усвоил тези уроци. Не знам дали и какъв брой пъти е ходил в благоевградския университет, където се води, че е учил задочно право, само че е усвоил уроците на политическата улица, тази с жълтите павета. И там е усвоил, че бруталността е оръжие номер едно. Това сподели пред БНР журналистът Огнян Стефанов.

Трябва ли да пазиме " нещастника " Цветан Василев " или да си получи заслуженото? Това попита Румен Леонидов в предаването си " Премълчаната история. И чу безапелационния " глас на жабата " от Frog news: Според мен той не си е получил още заслуженото, тъй като има някои грехове, които няма да се изплатят по този начин елементарно преживе. Например прегрешението му Бареков, прегрешението му Пеевски. Те ще се изплащат и на друго място, тъй като са огромни грехове, счита Стефанов.

Чух, че на две-три талази са спасявани разнообразни хора. Но няма такава скица, да са по скица и лист. Спасявани са избрани хора, които са знаели и които са си изтеглили депозитите от банката в последния миг. Те съответстват с тези хора, които в този момент интензивно вземат участие в " асимилиране " активите на банката, изясни Стефанов.

Не се споделя каква е цената на активите, когато банката е оповестена в неплатежоспособност. Стойността на тези активи е доста висока, доста от предприятията са работещи и печеливши. Цената им е висока и доста от предприятията са работещи, имало е метод да си обслужват заемите и се стабилизират. Фалирането на банката е прекъснал този развой, тъй като цялото банкрутиране е било авансово решено и осъществено, уточни журналистът.

И Цветан Василев е казвал за Пеевски, че го усеща като наследник. Сега се колебая, че би повторил същото нещо. Пеевски няма нищо общо с икономическия талант, с стопанската система и финансите, само че е схванал, че агресивността, наглостта безпардонността, нахалството прави работа и е усвоил тези уроци. Не знам дали и какъв брой пъти е ходил в благоевградския университет, където се води, че е учил задочно право, само че е усвоил уроците на политическата улица, тази с жълтите павета. И там е усвоил, че бруталността е оръжие номер едно.

Огнян Стефанов заяви в предавенто, че показва своята нова книга в разнообразни градове на България. Вчера е бил в Смолян, през днешния ден в Плевен. По думите му, хората са стъписани и уплашени. Книгата се споделя " Господари на моргата ". Моргата е нашата клета, красива страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР