Пеевски бе лаконичен дали ще има рокади на министри при

...
Пеевски бе лаконичен дали ще има рокади на министри при
Коментари Харесай

Пеевски: Време е Радев да си регистрира партията, идват европейски избори

Пеевски бе сбит дали ще има рокади на министри при ротацията на акад. Николай Денков с Мария Габриел.

" Нека да ни срещнат с резултатите, с цел да си кажем мнението за министрите, имаме наблюдения за всяко министерство през нашите комисии, тъй че, когато пристигна времето на ротацията, ще ви кажем какво мислим ", сподели той.

" Има доста изтекли мандати, да стартираме да беседваме, има доста време, нищо не е незабавно ", отговори Пеевски на въпрос за регулаторите.

По тематиката за министрите и регулаторите Пеевски не разяснява повече, само че още веднъж насочи рецензии към президента. " Президентството се трансформира в централа на партия. Хубаво е да сменим надписа. На табелката би трябвало да написа " Партия Трети март ". Видяхме политическите секретари по студията, разхождат се, популяризират си плана ", продължи депутатът от Движение за права и свободи.

" Радвам се, че съумях да извадя президента от комфорта на столчето му и да си признае, че става политически водач. Време е да си записва партията - идват европейски избори, и да спре да употребява президентската институция като офис на партията си. Да излиза оттова, да си наема офис и да стартира да работи бързо на терен ", прикани Пеевски. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР