Педриньо даде интервю за престижното издание CNN Brasil. Той говори

...
Педриньо даде интервю за престижното издание CNN Brasil. Той говори
Коментари Харесай

Педриньо: ФК ЦСКА 1948 за малко да стане шампион

Педриньо даде изявление за влиятелното издание " CNN Brasil ". Той приказва за престоя си в България, като показа, че има високи цели, измежду които продобиване на трофей с " алените ". 

" Адаптирал съм се и съм удовлетворен от развиването си в Европа. Начинът на игра е друг. Имам свободата да създавам и да приключвам. Вкарвал съм доста голове и съм давал асистенции във значими мачове. Изживявам най-хубавия миг в кариерата си. Работих интензивно, с цел да съм тук през днешния ден. С опита, който натрупвам в Европа, съм сигурен, че ще бъда подготвен за всички провокации, които предстоят ", стартира Педриньо.

" През първия сезон резултатите бяха впечатляващи. Успяхме да качим тима на върха през цялото състезание и с доста дребна разлика не станахме първенци. Отношенията ми със съотборниците и почитателите са страхотни през цялото време. Те скандират името ми и признават напъните на терена. Да играя в Европа е прекарване, което ще оценявам до края на живота си ", сподели още бразилецът.

" Играя в добре структуриран клуб, благополучен съм в Европа. Не мога да отрека, че имам огромни цели за реализиране в кариерата си. Винаги желая още. Чувствам се приключен състезател. Тук дават приоритет на тактическата част и аз се научих доста. Ще направя всичко допустимо и невероятно да вдигнем трофей. С постигането на тази цел ще дойдат хубаво неща. Сигурен съм ", приключи Педриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР