Педофилията в България е голям и неразрешен проблем, според група

...
Педофилията в България е голям и неразрешен проблем, според група
Коментари Харесай

Защо 17-годишен лови педофили, а не държавата?

Педофилията в България е огромен и забранен проблем, съгласно група младежи, която взема решение да се заеме персонално с решението. Младежите настояват, че подмамват хипотетични педофили, които са им писали в обществените мрежи, за физическа среща, само че там биват посрещнати от няколко момчета, които пред камера ги предизвикат да обяснят какви са претекстовете им и за какво си пишат неуместни неща с деца.

Докъде стига тази история? Каква е реакцията на виновните държавни институции както към младежите, по този начин и към тези, които са евентуални педофили?

Защо уредникът на групата " Педофилските животи нямат значение " Ален Симеонов в понеделник, 25.10.21 - вижте неговата позиция. От, че той е задържан и упрекнат в нанасяне на междинна телесна щета - за строшаване на няколко ребра на 52-годишен мъж.

Ален, за какво в понеделник беше арестуван в Първо районно ръководство?

Не бях арестуван единствено аз, а и едно от момиче и още едно момче от групата ни. Причината са две тъжби, подадени от двама педофили, които сме хванали (бел. ред. - въпросните хора не са наказани като педофили).



Как реши да се занимаваш с " лов на педофили "?

Обществото ни страда от в действителност огромна болест на мозъка и това не е от през вчерашния ден или от през днешния ден, а е развой, който се случва от десетилетия. Вътрешните ми убеждения ме подбуждат към това, че би трябвало да се направи нещо. Миналото лято прекосих през редица хрумвания и прецизирах, че би трябвало да е нещо, което да се хареса на хората по метод, по който да ги накара и те да се включат към тази самодейност - да им построява гражданско съзнание.

Тогава попаднах в Youtube на сходни клипове за разкритие на педофили, само че нямах никаква организация и не знаех по какъв начин да го стартира. На 16 септември предходната година Максим Марцинкевич, който е създател на " Окупирай педофилията " - акция срещу педофилията в Русия и в цяла Източна Европа, беше разгласен за самоубит, само че аз нямам доверие да е самоубийство.

Няколко месеца по-късно взехме решение да не отлагаме повече, а непосредствено да действаме.

Опиши ни какво значи да хванеш някой кандидат-педофил от " а " до " я " - по какъв начин събираш доказателства, какви са доказателствата, срещаш ли се с него, записваш ли го?

Първо си вършим профили в обществените мрежи или в уеб страниците за запознанства и чакаме някой да ни написа. Първите 12-13 педофили, които хванахме, имаха противоположни пристрастености и надлежно използвахме момчета за тази акция. Уведомяваме ги, че си пишат с 13-годишен. Ако има интерес от отсрещната страна, чакаме да дадат оферти за физическа среща, уреждаме я по телефона. Тогава пускаме момчето или момичето да вървят 10-15 минути дали към неговия апартамент, или към място, което ние сме уредили. Правим го, с цел да разберем дали педофилът в действителност има интерес, тъй като надали ще върви половин километър и най-после да каже, че е пристигнал от любознание, не се връзва. Спираме ги и ги разпитваме какво вършат тук.

Целия диалог със 17-годишния юноша вижте ВЪВ ВИДЕОТО :

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР