Педофилът, опитал да изнасили дете в Монтанско е задържан, научи

...
Педофилът, опитал да изнасили дете в Монтанско е задържан, научи
Коментари Харесай

Само в BulNews! Задържаха педофила от Лехчево, в ареста му призляло /снимка/

Педофилът, опитал да изнасили дете в Монтанско е арестуван, научи организация BulNews.
Припомняме, че полицията търсеше 53-годишния Венелин Методиев от Лехчево  заради блудствени дейности с момиче на 13 години. За случая, който е от преди седмица, писа още веднъж само медията ни през вчерашния ден.



След материала на организация BulNews за опита за обезчестяване, малко по-късно чиновници на районното ръководство в Монтана са задържали в дома му в Лехчево Вени Педофила, както е прочут измежду съселяните си извергът. Венелин Методиев е обвинен в осъществяването на закононарушението, като с полицейска заповед му е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР, прецизират от полицията в регионалния град. 
Според информация, с която разполагаме, откакто бил наведен в ареста, здравословното му положение се влошило. Запознати споделят, че педофилът е вдигнал кръвно, което наложило настаняването му в болница. Според източника ни, който пожела анонимност, Венелин Методиев има 8 стенда на сърцето и страда от диабет. Медията ни обаче разполага със фотография на мъжа от здравното заведение. От нея проличава, че макар че споделил на униформените, че не се усеща зле, той е имал сили и предпочитание да си щракне селфи от болничното легло. Не излиза наяве дали с него е желал да покаже, че е съумял да надхитри униформените, с цел да го изкарат от ареста или пък в действителност не се усеща добре и е желал да потвърди на някой, че положението му е наложило неговата хоспитализация, изпращайки своя фотография.
Близки до мъжа споделят, че мъжът живее и работи в Чехия, откъдето скоро се прибрал и още веднъж почнал да атакува локалните малолетни девойки.
Работа по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР