Педикюрът е козметична процедура, която се е превърнала в рутина

...
Педикюрът е козметична процедура, която се е превърнала в рутина
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете, за да имате хубави и поддържани крака

Педикюрът е козметична процедура, която се е трансформирала в рутина и е станали наложителна за дамите, които държат на положителния външен тип. Какво би трябвало да имате поради, кой вид процедура да изберете?
На първо място, определете какъв вид кожа имате на краката си. Сухата кожа е подобаваща за използване на апаратен вид педикюр, влажен вид - смесен. Ако имате диабет, това би трябвало да се вземе поради, защото краката стават допустимо най-чувствителни, тук е подобаващ напълно лек вид педикюр. Киселинният педикюр в този момент става все по-популярен, той е добър за всички типове кожа, като се изключи сензитивната. Изберете експерт, който тъкмо да разпознава и дефинира вашия вид кожа.
 Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях
Всеки желае да остарее грациозно, само че не постоянно можем да го създадем. Ако имате разширени вени на краката, знаете, че положението може да...
Класическият педикюр включва накисване на краката, само че това не постоянно е добре. Подутата кожа основава проблеми както на експерта, по този начин и на клиента. Не забравяйте, че специалистите считат желанието за реализиране на доста меки пети безпричинно. Вие не сте бебе, тъй че меките бебешки крачета единствено ще ви причинят дискомфорт.
Специалистът и клиентът би трябвало дружно да решат какъв брой кожа да се отстрани. В края на краищата има нужни мазоли, да вземем за пример за балерините. Щом усетите, че пиленето не е като от чорап, е време да спрете процедурата. Не забравяйте, че неуместните обувки, спортът, наднорменото тегло и ходенето боси бързо трансформират положението на кожата. Но от време на време това се дължи на неверен избор на педикюр.
Понякога проблемите изискват медицински педикюр - враснали нокти, кератоза, някаква патология. Ето за какво, в случай че имате проблеми от този тип, помислете дали би трябвало да се свържете с способен експерт. В последна сметка салонният педикюр преследва естетически цели.
Домашната грижа също е доста значима, да вземем за пример пемзата би трябвало да се употребява единствено в случай че имате груба кожа. След приложимост вземете душ, изсушете краката си, полирайте ги с пила. Но не можете сами да обработвате мазоли по пръстите си. Много хора просто се нуждаят от меко пилене един път седмично. Можете също по този начин да употребявате пилинг за тяло и специфични ръкавици за крайници.
 С този трик краката ви ще са топли и в най-големия мраз (ВИДЕО) С този трик краката ви ще са топли и в най-големия мраз (ВИДЕО)
Зима е, а на открито става все по-студено и по-студено. Ниските температури могат да накарат ръцете и краката ви да се усещат като че ли замръз...
Гъбичките не са противопоказание за педикюр, само че би трябвало да се предизвести за това авансово. Що се отнася до формата на ноктите, заобленият квадрат е безукорен. Можете да извършите това сами. Но би трябвало да се въздържате да премахвате кутикулата сами вкъщи, изключително в случай че тя е много солидна.
Мазолите могат да бъдат отстранени благодарение на артикули, съдържащи урея, киселини, изключително в случай че краката са мокри. В салона грубата кожа се отстранява с пила. Можете да предотвратите този проблем, като купувате единствено комфортни обувки и се въздържате от съществени физически натоварвания.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР