Педиатърът д-р Елена Георгива, която прие 3-годишния Александър в специализираната

...
Педиатърът д-р Елена Георгива, която прие 3-годишния Александър в специализираната
Коментари Харесай

Лекарката, приела починалото дете в болница, се връща на работа

Педиатърът доктор Елена Георгива, която одобри 3-годишния Александър в профилираната детска болница “Проф. Иван Митев “ и в следствие родителите хвърлиха върху нея виновността за гибелта на детето, се връща още веднъж на работа откакто назначената по случая инспекция откри, че няма медицински пропуски.

Д-р Георгива съобщи пред Нова телевизия, че не е сюрпризирана от резултата от инспекцията и го е очаквала, а за умрялото дете е било направено всичко допустимо.

“Нищо повече не може да се каже на едно семейство, което е изгубило дете, с изключение на надълбоко съчувствие. Аз всякога, когато си потегли от работа, си задавам въпроси. На въпроса дали съм спала умерено - не не съм. Но освен в този момент - лекарите доста рядко спят спокойно”, сподели още тя.

Георгиева сподели, че последните три седмици били извънредно тежки освен за нея, само че и за околните ѝ. “Едиснтвеното, което мога да кажа, е да се извиня на моето семейство и на моите деца, тъй като те понесоха най-голямата тежест “, съобщи тя.

Въпреки трагичния случай, пред доктор Георгиева не стоял въпросът дали да се върне още веднъж на работа. “При тази поддръжка, която получих от родителите, нямам избор с изключение на да продължа да лекувам”, сподели тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР