Печалбата на потребителите на iOS е болка за потребителите на

...
Печалбата на потребителите на iOS е болка за потребителите на
Коментари Харесай

iOS 17 ще влоши живота на потребителите на Android – ето защо

Печалбата на потребителите на iOS е болежка за потребителите на Android

Емил Василев преди 47 секунди 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 9:11 | 06.06.2023

Мъск: „ Ако Китай сътвори извънредно мощен изкуствен интелект то това ще съставлява риск за суверенитета на Китай “

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 15:53 | 06.06.2023

Как по този начин през изтеклите няколко години цената на тв приемниците падна с 97%

АвтомобилиИван Давидов - 8:21 | 05.06.2023

21 автомобила, които костват повече „ в очите на хората “, в сравнение с пазара. С тях елементарно изглеждате по-мощни финансово, в сравнение с действително сте

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Функционалността и ексклузивността на iMessage се акцентират като една от главните аргументи, заради която почитателите на Android минават към iPhone, и наподобява, че iOS 17 ще усили още повече разликата сред личната услуга за известия на Apple и SMS-ите в Android.

На конференцията WWDC 2023, Apple разкри идната си огромна софтуерна актуализация iOS 17, а измежду 10-те най-хубави функционалности, които ще се появят посредством нея в iPhone през септември са набор от ъпгрейди, свързани с iMessage, които доста ще влошат връзката с потребителите на iPhone и тези със смарт телефони с Android.

Както за пръв път беше видяно от XDA Developers, бета версията на iOS 17 дава опция на потребителите на iPhone да редактират известия, да дават отговор в тематики и да изпращат видеоклипове с високо качество в iMessage в групови чатове, съдържащи консуматори на iPhone и консуматори на Android, само че тази усъвършенствана функционалност може да остави втория лагер некадърен да разбере какво в действителност се случва.

Например, в случай че до момента чатовете с iMessage прекосяваха по дифолт към обичайните SMS чатове, в случай че към диалога се причисли консуматор на Android, първата бета версия на iOS 17 разрешава на потребителите на iPhone да запазят опцията да редактират текстове, даже в случай че в груповия чат има консуматори на Android. Тези консуматори на Android към момента не могат да редактират текстове, само че шокиращото е, че те също по този начин не могат да виждат редакциите, направени от потребителите с iPhone, което значи, че и двете страни могат да видят разнообразни известия в еднакъв колективен чат.

Очаква се Apple да работи добросъвестно и да анулира тази смяна в формалната версия на iOS 17 – пълномощията за редактиране към момента да са непокътнати за потребителите на iPhone, само че редакциите да са забележими за всички членове на груповият чат, макар че има възможност компанията да постъпи като Гугъл и съзнателно да утежни живота на потребителите на конкурентната услуга за известия.

Докато в iOS 16 всички членове на груповия чат виждаха едни и същи компресирани файлове с изображения и видео, iOS 17 ще разреши на потребителите на iPhone да виждат некомпресирани (с по-високо качество) файлове с изображения и видео. Потребителите на Android ще останат със съществуващите ограничавания за размера на файловете.

С други думи, iOS 17 ще усъвършенства работата в груповите чатове за потребителите на iPhone, като направи функционалностите на iMessage налични допълнително обстановки, смяна, която ще утежни работата в групови чатове за тези със смарт телефони с Android.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР