ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — PGA Tour получава инвестиция от

...
ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — PGA Tour получава инвестиция от
Коментари Харесай

PGA Tour сключва сделка за 3 милиарда долара с ръководената от Fenway инвестиционна група. Играчите ще получат дялово участие

ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — PGA Tour получава инвестиция от $3 милиарда от Strategic Sports Group в договорка, която ще даде на играчите достъп до повече от $1,5 милиарда като притежатели на капитал в новите PGA Tour Enterprises.

Стартирането на PGA Tour Enterprises, със SSG като миноритарен сътрудник, идва осем месеца откакто PGA Tour подписа рамково съглашение със саудитските поддръжници на LIV Golf за комерсиално начинание, и в последна сметка докара до частни капиталови групи, които желаят да се причислят.

Асошиейтед прес получи копие от известието, което се чака да бъде оповестено в сряда сутринта. Комисарят на PGA Tour Джей Монахан организира конферентен диалог с играчи по отношение на договорката, която беше финализирана във вторник вечерта.

The Washington Post първи заяви за договорката със SSG.

Турнето към момента води договаряния с Публичния капиталов фонд на Саудитска Арабия, който не беше част от договорката. Обиколката сподели, че партньорството им със SSG поз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР