PCR теста е златния стандарт, ако искаме да сме сигурни,

...
PCR теста е златния стандарт, ако искаме да сме сигурни,
Коментари Харесай

Доц. Кунчев проговори за третата вълна на COVID-19 и изборите

PCR теста е златния стандарт, в случай че желаеме да сме сигурни, че не пускаме инфектиран през границата, то това е методът. Антигенните проби ги приложихме за жителите вътре в страната, тъй като са бързи и евтини. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доцент.

Здравният специалист удостовери, че се чака трета вълна на ковид и това е естествения поход на пандемията.

Разхлабихме ограниченията доста гладко. Имаше незнайна правдивост преди разхлабването на ограниченията - в огромните вериги видяхме, че се струпват хора, а МОЛ-овете не бяха отворени. Искахме да прекратим обществения контакт в МОЛ-овете, а не извършването на покупки, сподели основният държавен здравен контрольор.

Никой не ни се бърка в решенията, само че чуваме какво се случва с стопанската система и какъв брой хора остават без работа, разкри доцент Кунчев работата на НОЩ.



Има неща, които не можем да избегнем. Трябва да се вземат верните ограничения, зад а се ограничи риска,коментира още той идната трета вълна.

"С повече или по-малко заболели - изборите ще се проведат. Президентът имаше право да избере дата и се възползва от това. 4 април е надалеч, дано забележим какво ще стане ", заяви основният държавен здравен контрольор.

"Имунизирането върви толкоз добре, с колкото ваксини разполагаме ", изясни доцент.

"Никой не е обсъждал сигурността на "АстраЗенека ", имаше подозрение за възрастните хора, тъй като там е тествана дребна целева група ", разяснява той по отношение на възбраната на редица страни, имунизацията да се употребява за хора над 55 година възраст.

Британският вариант е с 10-100 пъти повече централизация. Варианти ще има непрестанно - в случай че в този момент имаме отдалеченост.5, то би трябвало да преминем на 2.5, а в случай че имаме платнена маска е хубаво да минем на по-висококачествена.

Твърде рано е да се успокояваме, безапелационен бе доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР