Пчелников е поне 10-ият топ мениджър, който губи живота си

...
Пчелников е поне 10-ият топ мениджър, който губи живота си
Коментари Харесай

Мистерия! Още един руски мениджър се самоуби frognews.bg

Пчелников е най-малко 10-ият топ управител, който губи живота си след началото на войната в Украйна.

 

На 1 септември ръководителят на " Газпром " Равил Маданов се метна от шестия етаж на болница в Москва. Според слуховете той е бил съществено пребит и хвърлен от прозореца тъкмо в деня, в който Владимир Путин бе в болничното заведение, с цел да отдаде респект на Михаил Горбачов.

 

През юли шефът на транспортна компания, обвързвана с " Газпром " Юри Воронов бе открит мъртъв в басейна на вилата си.

Александър Тюляков, който отговаряше за сигурността в " Газпром " бе открит мъртъв от любовницата си единствено ден след нахлуването в Украйна.

 

Три седмици преди този момент шефът на превоза на " Газпром Инвест " Леонид Шулман бе открит в банята си в Санкт Петербург в локва кръв и доста прободни рани по тялото си.

Милиардерът Александър Суботин, обвързван с " Лукойл ", бе токсичен най-вероятно с змийска отрова, откакто получил препоръки от шаман.

 

През април обвързваният с " Газпромбанк " Владислав Аваев се самоуби, като преди този момент умъртви жена си Елена и 13-годишната им щерка.

Няколко дни по-късно и милиардерът Сергей Проценя се обеси във вилата си в Испания, като преди този момент умъртвил брачната половинка си Наталия и щерка си Мария.

 

Съмнителна е и гибелта на Иван Печорин, един от ръководителите на близката до Путин " Компания за развиване на Далечния Изток и Арктика ". Той падна от лодка във Владивосток по време на интернационална конференция.

Телекомуникациите също бяха наранени. Роденият в Украйна милиардер Евгений Палант бе открит гол до брачната половинка си Олга от щерка им.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР