Пазители на Галактиката Volume 3“ предлага епичен и емоционален завършек

...
Пазители на Галактиката Volume 3“ предлага епичен и емоционален завършек
Коментари Харесай

Приключение като за последно: "Пазители на Галактиката Volume 3" с Мария Бакалова (кино предложение)

„ Пазители на Галактиката Volume 3 “ предлага героичен и прочувствен свършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата галактика на Marvel.

В лентата нашите обичани герои наподобяват малко по-различно от нормалното. Звездният заповедник Питър Куил към момента оплаква гибелта на Гамора и появяването на различната ѝ версия в допълнение го изкарва от равновесие.

Когато от сенките изплува нов безсъвестен изверг, Куил би трябвало да направи всичко допустимо да сплоти екипа към себе си – както с цел да избави Вселената от надвиснала заплаха, по този начин и да отбрани един от тях. Мисия, която в случай че не бъде приключена сполучливо, може да докара до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Като режисьор и сценарист на „ Пазители на Галактиката Volume 3 “ се завръща виртуозният занаятчия на жанра Джеймс Гън, който дава обещание най-бомбастичното, занимателно и прочувствено премеждие на Пазителите досега.

В основните функции са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики. Към актьорския състав се причислява и номинираната за „ Оскар “ българска актриса Мария Бакалова като един паметните облици в киновселената на Marvel – Космо, руско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който в този момент е страж на галактическата станция Ноууеър.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР