Пазаруващите на Argos в момента се наслаждават на предложението за

...
Пазаруващите на Argos в момента се наслаждават на предложението за
Коментари Харесай

Купувачите на Argos се надпреварват да купуват телевизори Samsung на „най-ниска цена“ - просто ви трябва този код

Пазаруващите на Argos сега се любуват на предлагането за доста по-евтини тв приемници Samsung в разпродажбите през януари. Търговецът на дребно в Обединеното кралство преди малко започва нов набор от съкращения на разноските, които освен демонстрират „ най-ниската му цена на някои екрани, само че също по този начин дават на купувачите късмет да сграбчен спомагателни 10% отстъпка от горната страна. Сделката сигурно се оказва известна, защото Argos удостоверява на уеб страницата си, че тв приемниците Samsung са „ Търсени “ и „ Продават се бързо “.

Ако желаете да получите по-евтин тв приемник за всекидневната, просто би трябвало с цел да отидете на уеб страницата на Argos и да употребявате кода SAMSUNG10, с цел да получите 10% отстъпка на касата.

Тази отстъпка значи, че 43-инчовият QE43QN90CATXXU на Samsung пада от £899 до под £ 810. Уебсайтът на Samsung също предлага 10% отстъпка, само че същият тв приемник коства £999 като начало, тъй че ще спестите, като пазарувате в Argos.Този екран включва екран Neo QLED, интелиге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР