Пазарният дял на минивановете през последните години е изключително малък,

...
Пазарният дял на минивановете през последните години е изключително малък,
Коментари Харесай

Renault се сбогува с един от най-популярните си модели

Пазарният дял на минивановете през последните години е извънредно дребен, което принуждава производителите на коли да се преориентират и да загърбят модели, които се славеха с изключителна известност единствено преди няколко години. След като през миналите седмици това се случи при Citroen, в този момент различен френски производител взе значимото решение да се откаже от един от моделите си.
`Renault

Renault публично спря да продава Scenic в Европа, а напълно скоро се чака това да се случи и с по-големия му брат – Grand Scenic. Според информация на Cardisiac, френската компания е спряла да приема поръчки за модела, а в идващите месеци ще извърши наличните поръчки и ще спре производството на минивана. Припомняме, че сходна орис имаше и Talisman, който също към този момент не се предлага от Renault.
`Renault

Първото потомство на Renault Scenic се появи през 1996 година, като тогава бе основано на известния хечбек Megane, моделът мина през четири поколени с няколко фейслифта. Последната версия на минивана бе показана през 2017 година с атрактивна визия и версии с богато серийно съоръжение, предлагащи доста пространство, качествени материали и новаторски за времето си технологии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР