Пазарният дебют на Apple Vision Pro е планиран за втори

...
Пазарният дебют на Apple Vision Pro е планиран за втори
Коментари Харесай

Ще можем ли да се доберем до Apple Vision Pro

Пазарният дебют на Apple Vision Pro е плануван за втори февруари и сигурно доста от почитателите на компанията с неспокойствие чакат да се доберат до първите доставени бройки.
 HOVERAir X1 и какво предлага дронът за селфита с изкуствен интелект
Селфи дронът е новият селфи стик

AI снимки

Оказва се обаче, че даже да се намираме в Съединени американски щати и да можем да си позволим да изхарчим 3500 $ за AR/VR очилата на Apple, е много евентуално да не успеем да се вредим.

Apple възнамерява да създаде едвам сред 60 000 и 80 000 Vision Pro единици за стартирането на устройството, споделя анализаторът Минг-Чи Куо.
 Снимка 621105

Според него тази численост е толкоз дребна, че всички налични Vision Pro комплекти ще бъдат изчерпани много бързо, може би още с реализирането на предварителните поръчки, които стартират на 19 януари.

Въпреки високата цена и това, че Apple към момента не е дефинирала основните приложения за Vision Pro, Куо не се съмнява, че правилните почитатели на марката бързо ще стопят наличните количества.

Същевременно се чака Apple да създаде по-малко от 400 000 хедсета Vision Pro през 2024 година заради сложността на индустриалния развой.
 Снимка 621107

Засега те ще могат да бъдат закупени единствено в Съединени американски щати, като не е ясно по кое време ще са налични и в останалите пазари.
 Apple Vision Pro и какъв брой по-евтин ще е по-достъпният модел на AR/VR очилата
Колко по-евтини ще са “евтините ” Apple Vision Pro

Какво са няколко хиляди долара

Изглежда обаче, че даже да се намираме в Америка или да имаме там другар, който би могъл да ги купи за нас, очилата Vision Pro ще са много парещ и сложен за намиране артикул най-малко през първите месеци след появяването си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР