Пазарлъците, които минаха и изявлението, което беше дадено в петък

...
Пазарлъците, които минаха и изявлението, което беше дадено в петък
Коментари Харесай

Иван Иванов : При падане на дерогацията има риск от повишаване на цените на горивата

Пазарлъците, които минаха и изказването, което беше обещано в петък от финансовия министър, господин Пеевски и госпожа Атанасова показа, че са намерили метод по какъв начин да се разпределят средствата и по какъв начин да се реши ориста на " Лукойл ". Обвиненията сред сътрудниците в това държавно управление бяха, че някой се облагодетелства от продължаващата дерогация. Това каза депутатът от Иван Иванов в студиото на " Денят ON AIR ".

Всичко това оставя усещане в българското общество, че става въпрос единствено за пари. 

" Съкращавайки бързо периода за преустановяване на дерогацията значи, че ще стане преразпределение. Нямаме гаранция, че няма да се покачат цените на горивата и да докара до недостиг, тъй като държавното управление излизаше с претекст, че не поддържа дерогацията, тъй като ще сътвори безпорядък на пазара ", посочи Иванов.

По думите му при рухване на дерогацията ще се покачат цените на горивата. 

" Никой не дава гаранция и доклади за противоположното. Българските жители се тормозят от обстановката ", счита гостът.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от разяснява и предложенията за краткотрайна парламентарна комисия по отношение на полицейския произвол.

" Нашето предложение е резонно. Позицията ни беше изразена по повод на оставката на господин Стоянов, тя би трябвало да бъде гласувана и сагата да завърши. Той се оказа пленник на вътрешнополитически ползи. Грозно беше разменянето на реплики в ефир сред господин Петков и вътрешният министър. Когато нещата в едно министерство не вървят, обикновено е министърът да си тръгне ", безапелационен е Иванов.

Остава въпросът за какво не е реагирано авансово и във връзка с митинга:  " Те са имали информация, че няма да дойдат с карамфили и рози, а с камъни в джобовете. Това можеше да се избегне - дейности, които една комисия може да откри какви са пропуските ".

По отношение на решението за даването на техника на Украйна, депутатът уточни, че  " сме се трансформирали в донор ".

" Включително и ракетите С-300 ", добави той.

Иванов разгласи, че партията поддържа всички, които се усещат ощетени във връзка с помощта към земеделците.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР