Пазарите на криптовалута и други активи са на ръба на

...
Пазарите на криптовалута и други активи са на ръба на
Коментари Харесай

Затишие пред буря: какво ще се случи с биткойн

Пазарите на криптовалута и други активи са на ръба на обилни промени

Биткойн ще навлезе в нескончаем интервал на крах, съгласно водещ анализатор
(снимка: CC0 Public Domain)

Биткойнът, най-популярната криптовалута, ще се провали и вложителите ще изгубят вложенията си, предвижда Никълъс Мертен, водещ на известния YouTube канал DataDash.

Мнозина през днешния ден разчитаха на фактори като утвърждението на биткойн-ETF (борсово търгуван фонд), де-доларизация и така нататък „ Всички тези истории ще се провалят ”, споделя Мертен, представен от Benzinga.

Той обаче прецизира, че неговата внимателна позиция не допуска иден внезапен спад в цената на биткойн до миналогодишното дъна от 16 000 $. „ Когато споделяме, че нещата ще се сринат… това значи, че ще навлезем в дълъг, нескончаем път на крах ”, разяснява Мертен.
още по темата
Според него, този низходящ тренд ще унищожи досегашните оптимистични упования на доста вложители. Мертен предизвестява също за евентуални последствия за тези играчи, които влагат съществено в криптовалута.

Мнозина ще изгубят вложенията си и огромна част от тези непотребни пари в система, която към момента предизвиква инфлация, ще бъдат измити и взети от ръцете на елементарните хора.

Сега е мъртвило пред стихия, твърди анализаторът. Въпреки това освен биткойните и алткойните, само че и по-широките пазари на активи са на ръба на обилни промени.

„ Много макроикономическа неустановеност най-сетне излиза на повърхността… това евентуално може да аргументи доста болежка на стопанската система ”, обобщава Мертен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР