Пазарджишкият окръжен съд остави в ареста сина на застреляния във

...
Пазарджишкият окръжен съд остави в ареста сина на застреляния във
Коментари Харесай

Димитър Тонкев от Виноградец остава в ареста

Пазарджишкият областен съд остави в ареста сина на убития във Виноградец ресторантьор Наско Тонкев. 21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха задържани в петък през нощта при профилирана полицейска интервенция в град Септември и Виноградец. Срещу Тонкев е повдигнато обвиняване за разпространяване на амфетамини и марихуана. Близки на арестувания юноша настояват, че това е репресивна мярка, поради отхвърли на фамилията на убития Наско Тонкев да не замесва името на някогашния ръководител на общинския съвет Лазар Влайков в убийството на 47-годишния ресторантьор.

От събраните по делото доказателства съдът счете, че съществува обосновано съмнение обвиненият да е направил посоченото действие, налице е действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Определението предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд гр.Пловдив в 3-дневен период. При постъпване на тъжба или митинг делото е планувано за 26.09.2017 година от 10.00 часа, оповестяват от пресцентъра на Съдебната палата.

Още четете ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР