Пазарджишката полиция издирва 40-годишният Данаил Машев, който е основният заподозрян

...
Пазарджишката полиция издирва 40-годишният Данаил Машев, който е основният заподозрян
Коментари Харесай

Полицията търси убиеца от ул. Дойран в Пазарджик ВИДЕО/СНИ...

Пазарджишката полиция търси 40-годишният Данаил Машев, който е главният обвинен за убийството 74-годишна жена, живуща на ул. " Дойран " в регионалния град, научи от собствен източници " Марица ". Както съобщихме по-рано през днешния ден малко преди обяд стара жена е била открита мъртва в дома си, като по тялото й имало голям брой прободни рани от изострен предмет. Жената е била открита мъртва от брачна половинка си. Той подал и сигнал на 112. Основният обвинен за зверството е нейният наследник, който и все още се укрива. Той има престъпни регистрации, потвърдено е наркозависим, а съгласно негови съседи е и с забележими психологични отклонения. 



Съседи на ул. " Дойран " 19 са потресени от случилото се през днешния ден по обяд

Адресът на мястото на престъплението е отцепен, към момента има полиция, събират се материални доказателства, разпитват се очевидци, най-вече съседи от улицата.  На място беше видян и прокурор Георги Кацаров от Окръжна прокуратура - Пазарджик.  

От години Данаил живее с майка си и татко си на ул. " Дойран " в триетажна кооперация. По информация на " Марица " против него има куп тъжби, в това число и от родителите му. 40-годишният мъж е прочут на пазарджиклии с това, че обикаля всекидневно улиците и проси пари. Той е привързан към опиати, а държанието му в доста случай е меко казано в страни от стандарта. Привеждан е нееднократно в дом за специфични грижи, от където е бягал, научи още наш кореспондент.    

Убийството е осъществено на 3-тия етаж на тази жилищна кооперация:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР