Пазарджик. Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ.

...
Пазарджик. Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ

Пазарджик. Кандидатите за министерските позиции ще бъдат препоръчани от ГЕРБ. Дали ще бъдат признати оставките на министрите е въпрос на диалози. Силата на ГЕРБ е че в такива моменти може да поема политическа отговорност. Това съобщи пред публицисти в с. Грашево ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията .
„ Вече окончателното решение ще бъде взето откакто в Народното събрание бъдат импортирани оставките. Миналата седмица имахме много градивен диалог с съдружните ни сътрудници, като чакам на следващия ден да надградим постигнатото. Всички ние би трябвало да формираме политическите си решения си въз основата на груповата воля в обединението “, акцентира Цветанов.
Председателят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационен, че не медиите са мястото, от което участниците в обединението би трябвало да оповестяват какви са техните персонални упования и желания. „ Бих се радвал, в случай че нашите сътрудници от „ Обединени патриоти “ имат единна позиция. Ние постоянно сме се съобразявали с техните решения “, означи Цветан Цветанов.
На въпроса какви качества би трябвало да имат новите претенденти за министерските постове, Цветанов разяснява: „ Това би трябвало да са хора с безспорни професионални качества, с професионална тежест и да бъдат ангажирани с осъществяването на управническата стратегия на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР