Пазарът за живи животни в квартал Секирово в град Раковски

...
Пазарът за живи животни в квартал Секирово в град Раковски
Коментари Харесай

Първото изложение „Фермер Експо Раковски” стартира през октомври на Хайван пазара в Секирово

Пазарът за живи животни в квартал „ Секирово ” в град Раковски ще е сцена на първото ревю „ Фермер Експо Раковски 2017 ”, което ще се организира на 14 октомври (събота).

Инициатор и уредник на фермерската галерия е общинският консултант Рангел Матански, съгласно който още дебютното издание дава сериозна поръчка да се трансформира във конгрес освен от районен, само че и от народен темперамент.

На Хайван пазара в Секирово ще бъдат показани млади животни –говеда, биволи,кози и овце от млечни и месодайни породи развъждани в България. Предвидени са демонстрации по програмата с мастит и уреди, употребявани в отглеждането на животни, както и доста музика и дегустации.

“ Нека всички дружно да създадем нещо забавно и най-много потребно за сътрудниците фермери, както и да срещнем обществеността с достиженията ни в селекцията и репродукцията“, гласи поканата към фермерите и земеделските стопани на Рангел Матански. Той е говедовъд и трето потомство аграрни собственик. За него фермерството е фамилен бизнес, с който семейството му се занимава към този момент повече от 20 години.
 20pl4007-rangel-matanski-1  20pl4007-rakovski-1  20pl4007-rangel-matanski-0  20pl4007-rangel-matanski-3
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР