Пазарът на труда е предизвикателен, излизайки от пандемията Covid-19(снимка: CC0

...
Пазарът на труда е предизвикателен, излизайки от пандемията Covid-19(снимка: CC0
Коментари Харесай

Fourth придобива две приложения за работната сила


Пазарът на труда е провокационен, излизайки от пандемията Covid-19
(снимка: CC0 Public Domain)

Доставчикът на програмен продукт за ръководство на работната мощ Fourth придобива две приложения, създадени от Snagajob, с които уголемява портфолиото си, ориентирано към бизнесмените в областта на ресторантьорството, хотелиерския бизнес и търговията. Стойността на договорката, подкрепена от Marlin Equity Partners, не беше оповестена.

Приложенията PeopleMatter и Hiring Manager допълват продуктовата гама на Fourth за изцяло ръководство на работната мощ и бизнес интервенциите. В интеграция с Fourth, нишовите софтуери за  ръководство на кандидатури PeopleMatter и въвеждане в екипа на чиновници с почасово възнаграждение Hiring Manager разрешават на  фирмите от сферата на ресторантьорството, хотелиерския бизнес и търговията по-лесно да намират и назначават фрагменти на почасова работа.

Продуктовото потфолио на Forth включва софтуерни решения за привличане и назначение на претенденти за работа, тяхното въвеждане в екипа, образование, обмисляне на работния развой, отчитане на работното време и наличие, ръководство на представянето, детайлно прогнозиране, разбор и пресмятане на работната заплата.

Като прибавя значимата функционалност за идентифициране на евентуални претенденти към своето изцяло решение, Fourth към този момент предлага спомагателни благоприятни условия на клиентите да усъвършенстват работата на своя личен състав, да оперират на най-високо равнище и да наемат и задържат най-хубавите гении.
още по тематиката
Приложенията PeopleMatter и Hiring Manager са основани за работа с мобилни устройства, като главната им цел е да понижават времето, което мениджърите отделят за наемане на нови чиновници, и в това време да усилват оперативната успеваемост.

PeopleMatter и Hiring Manager опростяват оптимално процеса по кандидатстване, което разрешава на мениджърите да наемат непосредствено от мобилното приложение, да имат достъп до фрагменти в действително време и да съблюдават всички регулаторни условия.

„ Като се има поради предизвикателният пазар на труда сега, излизайки от пандемията от Covid-19, ние видяхме опция да допълним цялостното си решение с тези артикули, които… улесняват заведенията за хранене, търговците и хотелиерите да намират, образоват и наемат най-хубавите фрагменти ”, разяснява договорката Клинтън Андерсън, основен изпълнителен шеф на Fourth.

След придобиването, чиновниците на PeopleMatter и Hiring Manager ще се причислят към екипа на Fourth, а за всички 3500 клиента с почти 60 000 обекта няма да има спиране на услугата при прекосяването й към новата компания майка, подчертаха от Fourth.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР