Пазарът на криптовалутите се намира все още едва в началото

...
Пазарът на криптовалутите се намира все още едва в началото
Коментари Харесай

Пазарът на криптовалутите има реално бъдеще


Пазарът на криптовалутите се намира към момента едвам при започване на пътя си, само че тази зараждаща се технология има своето действително бъдеще.

Това е оценката на специалисти, участващи в Шестата международна държавна среща на върха (World Government Summit) в Дубай.

Той се организира в комплекса Madinat Jumeirah, отдаден е на ефикасното държавно ръководство и внедряването на модерни технологии в разнообразни области на живота.

В него вземат участие над 4 хиляди делегати от 140 страни, в това число оглавяващи интернационалните организации, представители на ръководещите препоръки на водещи научно-технически структури и софтуерни корпорации от целия свят.

Криптовалутата бързо набира скорост

Както отбелязва създателят и ръководещ компанията „ Кракен биткоин ексчейндж “ (Kraken Bitcoin Exchange) Джес Пауъл, „ позитивните резултати и работата на медиите са фактори, влияещи на нарастването на потреблението на криптовалутата през предходната година “.

„ Наблюдаваме внезапно нарастване на цената на криптовалутата, което повлече след себе си интерес от страна на медиите. Освен това виждаме по какъв начин частните и корпоративните вложители започнаха да навлизат в тази сфера “, добави той.

Управителят на компанията „ Блокчейн текнолъджис корпорейшън “ (Blockchain Technologies Corporation) Ник Спанос акцентира, че „ когато цената на криптовалутата пораства, доста хора стартират да се интересуват от нея и се пробват да схванат какво съставлява тя “.

„ Това, което прави криптовалутата за постигането на пиърингово доверие е невиждано, по-рано нямаше такова нещо “, продължи той. „ Хората полудяха по тази нова технология и започнаха да влагат в нея пари “.

Спанос отхвърли рецензията към криптовалутата, която насочат редица вложители. „ Криптовалутата – това е валута на паричната самостоятелност на хората и тя е повече от финансова единица “, акцентира той.

„ Манипулациите на цената не са ново нещо. Виждаме такива неща на главните пазари. Сега сме в стадия на зараждането на новата промишленост на криптовалутата и по тази причина такива операции на цената са неизбежни “, съобщи на срещата още един влиятелен специалист – президентът на компанията NEM.io Киан Лон Вонг.

Много сме заинтригувани от развиването на тази технология, само че към този момент се намираме на ранен етап. Технологията блокчейн се оправда и тя остава. В бъдеще ще забележим нещо доста по-голямо, в сравнение с в този момент “, споделя изводите си специалистът.

Световната държавна среща на върха се организира под патронажа на премиера на ОАЕ и губернатор на Дубай шейх Мохамед бен Рашид ал Мактум. Тя е основана през 2013 година и за малко време се трансформира в събитие от интернационална големина.

Форумът World Government Summit се употребява интензивно за „ презентация на смели иновационни планове, призвани да извършат пробиви и да трансформират визиите за хоризонтите на вероятното “

В програмата на форума участват и такива тематики като пътищата за реализиране на правдивост в обществото през XXI век, реагиране на климатичните промени, вероятностите за асимилиране на другите планети от човечеството, ролята на биотехнологиите в медицината на близкото бъдеще и доста други. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР