Пазарът на криптовалути е свидетел на доста вълнение, предизвикани от

...
Пазарът на криптовалути е свидетел на доста вълнение, предизвикани от
Коментари Харесай

Solana достигна $160; Bitcoin скочи до $73,000, докато DeeStream се стреми към 100X потенциал

Пазарът на криптовалути е очевидец на много неспокойствие, провокирани от стремителния напредък на водещата криптовалута Bitcoin (BTC), като други алткойни я последваха.

Bitcoin (BTC) надвиши границата от $72,000, демонстрирайки неумолима възходяща инерция. Solana (SOL) се носи на вълната на разширяващия се крипто пазар, като преодоля прага от $160 и демонстрира заричане за по-нататъшно издигане.



Предварителните продажби на DeeStream (DST) не престават да провокират възторг с упования за 100Х

DeeStream (DST) продължава да превзема вложителите даже в стадия си на предварителна продажба , като анализаторите предвиждат евентуални облаги, надхвърлящи 100Х преди края на годината. Използвайки блокчейн технологията в промишлеността за видео стрийминг, DeeStream (DST) се оправя с рестриктивните мерки на централизираните платформи като YouTube и Twitch, предлагайки новаторски решения и децентрализирано ръководство.

Solana (SOL) се стреми към $300 до края на годината

При състояние, че Solana (SOL) сега се търгува на цена от $164 и може да се похвали с нарастване от 41% през последния месец, специалистите чакат по-нататъшен растеж на фона на преобладаващите бичи настроения на пазара. Притежателите на Solana (SOL) са оптимистично настроени по отношение на капацитета на монетата да надвиши равнището на опозиция от $200 и да се насочи към $300 преди края на годината.

Bitcoin (BTC) продължава невижданото си рали

Bitcoin (BTC) показва неукротим напредък, като неотдавна сложи нов исторически връх от малко над $73,600. С пазарна капитализация от $1.378 трилиона все още на писане на публикацията (14 март), Bitcoin (BTC) остава неоспорим водач в областта на криптовалутите. Радвайки се на 35% растеж през последните 30 дни и 3% нарастване през последната седмица, Bitcoin (BTC) е подготвен за по-нататъшно възходящо придвижване. Освен това наближаващото халвинг събитие на флагманската криптовалута в допълнение поражда много неспокойствие. В предишното  халвинг събитията на BTC са тласкали цената му към нов исторически връх, което е задвижвало цялостната инерция на крипто пазара.

DeeStream (DST) предвижда 100Х възвръщаемост

DeeStream (DST) се откроява на разрастващ се пазар, оценен на $160.55 милиарда, който се чака да доближи $247 милиарда до 2027 година Със своя пионерски метод и децентрализирано ръководство DeeStream (DST) има забележителен капацитет за възвръщаемост, която ще може в миналото да доближи 100Х.

Инвеститорите са привлечени от предварителната продажба на DeeStream (DST), при която се оферират токени на преференциална цена от $0.055, осигурявайки ранен достъп до функционалностите на платформата, шерване на приходите и присъединяване в основни процеси на взимане на решения.

Тъй като токените, които се продват в стадиите на предварителната продажба на DeeStream (DST) бързо се разпродават, заинтригуваните вложители се предизвикват да проучат опцията да оформят бъдещето на платформата и евентуалната забележителна възвръщаемост, защото може да им допадне, само че към този момент да е прекомерно късно.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР