Пазарът на автомобили се променя динамично и спрямо всички нови

...
Пазарът на автомобили се променя динамично и спрямо всички нови
Коментари Харесай

Бъдещето на Fiat е Panda, но в различни форми

Пазарът на коли се трансформира динамично и по отношение на всички нови екологични условия, и по отношение на желанията на купувачите.
 Новият Fiat Panda - какво знаем за модела и размера му
Какво знаем за новия по-модерен и по-голям Fiat Panda

Трябва да сме подготвени за изненади

Fiat знаят това добре и нямат никакво желание да се дават на конкуренцията. Ето за какво преди няколко дни оповестиха и смелите си проекти за идващите няколко години. А те включват стартирането на нов модел всяка година.

Звучи обещаващо и още това лято би трябвало да забележим първия автомобил. От Fiat показаха цели пет концептуални автомобила, които са въодушевени от най-популярния им модел - Panda. Като те ще споделят една и съща платформа.
 Снимка 655539

Още този юли за 125-годишнината на компанията ще бъде представен City Car. Тя ще се предлага с три разновидности на задвижване - изцяло електрическо, хибридно и с положителният остарял мотор с вътрешно горене.

Panda City Car е по-голяма от Panda и по тази причина шеговито е наречен Mega-Panda. Дизайнерите са били въодушевени от фабриката Lingotto в Торино, където всичко за Fiat е почнало, и по-точно от някои от основните елементи на тестовата писта на покрива ѝ. Просто би трябвало да се загледаме в таблото.
 Снимка 655541

В интериора са използвана рециклирана пластмаса и бамбукови тъкани. Градският автомобил е с високо ситуирана позиция за шофиране, а от компанията твърдят, че има и всичко належащо за удобно уикенд пътешестване.

Panda Pick-Up е втората показана идея, която на процедура съставлява пикап.
 Снимка 655540

От Fiat считат, че той ще се продава добре освен в Южна Америка (подобно на Fiat Strada), само че и на всички останали пазари - в това число Европа. Италианците настояват, че пикапът им ще съчетава заниманието с функционалността.

Panda   Fastback  пък сплотява в себе си духа на Fiat Fastback (добре продаван в Бразилия) и Fiat Tipo (добре познат в Близкия Изток и Африка).
 Снимка 655544

Новият Fastback ще има по-спортно лъчение и ще бъде ориентиран още веднъж най-вече към тези пазари, само че и към Европа, несъмнено.

Panda SUV е другата нова идея, която шеговито е наречена Giga-Panda.
 Снимка 655536

С него Fiat целят да дават на купувачите си сигурност, еластичност и дизайн, осигуряващи шир на фамилиите по целия свят.

Panda Camper  е последната идея, показана от италианците, която е... кемпер.
 Снимка 655537

Е, не тъкмо, само че носи духа на подобен. С него Fiat ще отдадат респект на функционалността на Panda от 80-те години на предишния век.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР